Over Ons

Biladi Reizen Geleen heeft al 20 jaar ervaring in het organiseren van reizen naar alle delen van de wereld. Omdat iedere vakantiewens uniek is nemen wij graag ruim de tijd voor het uitzoeken van uw vakantie of groepsreis. Uw wens staat bij ons centraal en daarom selecteren wij het beste aanbod in prijs en kwaliteit bij één van onze 100 % betrouwbare leveranciers in binnen en buitenland. Wij behartigen uw belangen voor, tijdens en na uw reis en nemen alleen genoegen met volledig tevreden klanten waarvan u de recensies kunt nalezen op onze recensiepagina. Onze klanten komen uit heel Nederland en België, afstand speelt geen rol.

Onze aanpak is uniek en net even anders dan een traditioneel reisbureau. Wij inventariseren uw wensen en komen hier altijd met een gratis en vrijblijvende offerte op terug. Uw wensen geeft u eenvoudig door per e-mail, telefoon of via het speciale formulier op onze website. Ook is het mogelijk om op afspraak bij ons op kantoor te komen en indien u het wenst komen wij zelfs bij u thuis op een tijdstip dat u dit wenst.Wij bieden u meer service en privacy maar besparen u tijd en geld. U heeft altijd één aanspreekpunt, krijgt altijd maar één reisadviseur aan de telefoon en u wordt nooit doorverwezen naar een onpersoonlijk callcenter.

Boekt u graag online uw vakantie bij ons ? Geen probleem! U boekt online met de service van een reisbureau waar u altijd op kunt terugvallen. Kijkt u ook eens op onze pagina met vertrek vanaf Eindhoven Airport ! U kunt bij ons terecht voor de leukste vlieg-,auto-,trein- en bus vakanties en voor heerlijk verzorgde cruises. Ook voor aantrekkelijke lastminutes bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken alleen met bekende kwaliteits touroperators.

U kunt rekenen op een eerlijk en onafhankelijk advies, wij zijn niet verbonden aan één bepaalde touroperator of reisorganisatie waar perse een bepaald target gehaald moet worden. Wij boeken uw vakantie altijd bij de aanbieder met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Via ons hoofdkantoor zijn wij lid van ANVR en SGR. Dit betekent zekerheid omdat wij werken volgens de ANVR reis-boekingsvoorwaarden die zijn overeen gekomen met de consumentenbond. Het SGR label biedt u bovendien financiële zekerheid.

Tot slot en misschien wel het belangrijkst : wij hebben hart voor ons werk en onze service gaat heel erg ver! Wij doen er echt alles aan om een topvakantie voor u te vinden. Wij zeggen niet voor niets, uw leukste vakantie is ons werk!