Airport Service

Wilt u op vakantie of moet u op zakenreis met het vliegtuig, dan kunt u bij ons terecht voor uw vervoer van/naar de luchthaven.

Niet in combinatie met andere mensen. Nee u wordt door ons alleen of met uw eigen reisgenoten opgehaald en RECHTSTREEKS naar het betreffende vliegveld gebracht. U hoeft dus niet langs andere mensen om die mee op te halen en die u helemaal niet kent.

Uiteraard kunnen wij u voor gereduceerde prijzen gecombineerd vervoeren klik hier voor deze prijslijst.

De economische ressessie is voor iedereen zuiniger aan doen wij met onze airport service springen daar op in en brengen u vanaf de voordeur naar de vertrekhal en vanaf de aankomsthal tot de voordeur voor een scherpe prijs naar een buitenlandse luchthaven zoals Charleroi Brussel Dusseldorf Keulen Frankfurt en Weeze ook andere luchthavens buiten onze prijslijst is mogelijk vraag voor inlichtingen aan onze medewerker.

Bent u nieuwsgierig geworden neem dan contact op met ons per e-mail of per telefoon +31(0)45-5333333 vraag naar de speciale prijzen die wij hiervoor hanteren.

Wil u uw zakenrelatie op laten halen die op het vliegveld aankomt en u wil absoluut de beste service voor deze persoon, neem dan contact op met ons. Wij zorgen ervoor dat deze persoon veilig en ontspannen bij u of in het hotel aankomt.

Airportservice Neerland introduceert snel,betrouwbaar en voordelig luchthavenvervoer. Lage prijsgarantie en met behoud van alle service en dienstverlening! Een rit met de Airport Shuttle heeft u al vanaf: